Servicii

Serviciile noastre

Suntem specializati in servicii de cadastru si topografie de inalta calitate, oferind clientilor nostri solutii adaptate nevoilor lor. De la masuratori topografice la intocmirea de planuri cadastrale, suntem aici pentru a te ajuta sa iti atingi obiectivele.

Intabulari terenuri si constructii

Oferim servicii de intabulare pentru proprietarii de terenuri si constructii, ajutandu-i sa obtina drepturile de proprietate asupra acestora prin inregistrarea lor in cartea funciara.

Dosare proprietate, urbanism si altele

Suntem aici pentru a te ajuta sa obtii dreptul de proprietate asupra terenurilor si constructiilor tale prin intocmirea dosarelor necesare pentru obtinerea titlului de proprietate, certificatelor de urbanism si alte acte necesare.

Parcelari si comasari de terenuri

Oferim servicii de parcelare si comasare a terenurilor, ajutand proprietarii sa isi optimizeze parcelele si sa le valorifice la capacitate maxima.

Topografie, dosare pentru obtinerea autorizatiilor de construire PUZ, PUD

Iti oferim servicii de ridicari topografie in detaliu si intocmirea dosarelor necesare pentru obtinerea avizului OCPI pentru DTAC, DTAD, PUD, PUZ, etc.

Trasare limite de proprietate

Oferim servicii profesionale de trasare a limitelor de proprietate, utilizand cele mai moderne tehnologii si echipamente pentru a va asigura ca terenul dumneavoastra este bine delimitat.

Trasare axe, constructii civile si industriale

Echipa noastra de experti in topografie inginereasca ofera servicii de trasare a axelor constructiilor civile si industriale, asigurandu-ne ca proiectele tale sunt realizate conform planurilor proiectate.

Intocmire RLV apartamente, case de locuit, constructii industriale si edilitare

Asiguram servicii de măsurare, desenare și reprezentare la scară a elementelor unei construcții, civile sau industrial-edilitare.

Lucrari de cadastru sistematic

Suntem specializati in realizarea ansamblului de activitati care au ca scop finalizarea lucrarilor de cadastru sistematic la nivel de sector cadastral si inregistrarea imobilelor in sistemul integrat de cadastru si carte funciara.

Extrase de carte funciara

Oferim servicii de solicitare la cerere a extrasului de carte funciara pentru informare, pentru orice imobil inregistrat in sistemul integrat de cadastru si carte funciara.

Realizari

Cu fiecare proiect finalizat cu succes, suntem mai motivati sa continuam sa oferim servicii de cea mai inalta calitate si sa ajutam clientii sa isi indeplineasca obiectivele. Suntem mandri de ceea ce am realizat pana acum si suntem entuziasmati sa vedem ce vom realiza in continuare.

Procesul nostru de lucru

Iata cum lucram pentru a-ti oferi cele mai bune solutii.

Consultanta

Cu noi, procesul de colaborare incepe cu o discutie detaliata despre nevoile si cerintele tale. Prin intermediul consultantei noastre personalizate, vom intelege complet proiectul si iti vom oferi solutii adaptate nevoilor tale.

Planificare

Planificarea este urmatoarea etapa importanta in procesul nostru de lucru. In cel mai scurt timp solicitarea dumneavoastra va fi procesata si va vom face un grafic de lucru pentru ca proiectul dumneavoastra sa nu aiba intarzieri.

Solutionare proiect

Solutionarea proiectelor dumneavoastra este cea mai importanta etapa de lucru. Ne vom asigura ca intreaga documentatie este completata si prezentata in mod corespunzator pentru a obtine rapid avizele solicitate.